Zo leuk kan online daten zijn!

Dat online dating via Alleenstaande-Papas.be succesvol kan zijn, bewijzen onderstaande succesverhalen die opgestuurd zijn door deelnemers zelf.

Het eerste contact via de site, de eerste echte kennismaking, de vervolgafspraakjes... allemaal verschillende verhalen van verschillende mensen die hebben geleid tot onderstaande successen!

Succesverhalen

Ik heb via jullie site een meisje leren kennen uit het Gentse. We hebben eerst via geschreven berichten contact gehad en dan gechat via de site. Op een gegeven moment hebben we elkaars gsm nummers uitgewisseld en zo zijn we nog dieper met mekaar aan de praat gegaan.
Op een zaterdag hebben we elkaar voor het eerst gezien, we zijn iets gaan drinken, hebben mekaars ideeën uitgewisseld en we hadden veel dezelfde interesses enz. Later op de nacht vond de eerste kus plaats, en sinds die dag zijn we officieel een koppel, het klikt op alle vlakken en op termijn gaan wij resoluut voor een nieuw samengesteld gezin want zij heeft al 2 kindjes en ik heb er 1 uit een vorige relatie. Dankzij jullie site komt niet alléén mijn droom uit, maar ook de hare. Dat is allemaal begonnen door een berichtje achter te laten op haar profiel. Bedankt voor alles, maar jullie zien mij wel nooit meer terug!
Nico & Griet
Successverhaal van Kelly & Dimitri
Even m'n verhaal hoe ik een super leuke man heb leren kennen via deze site. Ik zag zijn profielfoto, en ik ben onmiddellijk met hem beginnen spreken, het klikte onmiddellijk. Daarna zijn we een cinema'ke gaan doen, en ja ja het klikte even goed als in de sms'jes, zijn uiterlijk sprak me ook direkt aan. Ja, ik kon misschien wel spreken van liefde op het eerste gezicht! We zijn nu 17 dagen samen, en het gaat super, precies of we kennen elkaar al jaren, we praten al over samen wonen en zo. Ik ben super gelukkig, en ben ontzettend graag in zijn gezelschap. Ik zou m'n ventje nooit meer kwijt willen! Heel hard bedankt dat ik hem via jullie heb ontmoet.
Kelly & Dimitri
Na eigenlijk kort met elkaar kennis te maken hebben wij eens afgesproken. Vanaf het eerste moment was er de klik. We vullen elkaar aan kunnen zeer goed praten. Als we elkaar niet zien missen we elkaar, en ja we mogen zeggen dat we verliefd zijn. Na jaren van minder hopen wij nu verder gelukkig met elkaar te zijn.
Peter & Nancy
Via de site kwam ik in contact met een superleuke lieve soulmate die mijn hart helemaal stal. We zijn ondertussen al 8 maanden samen en het zijn de beste maanden uit mijn leven. Ben blij dat ik via deze site het geluk heb kunnen vinden en ik wens iedereen op de site het zelfde geluk toe.
Christophe & Joke
Successverhaal van Petra en Nicolaï
Na een relatie van 6 jaar dacht ik dat ik het voorgoed had gehad met "de liefde". Toch besloot ik op een avond om een profiel aan te maken op de site. Al na enkele dagen kwam er een leuke man mijn profiel bezoeken. Na een hele tijd te chatten vroeg hij me mee uit, en vanaf het eerste moment was er een klik tussen ons. Ik voelde me meteen goed. Er volgden, met tussenpozen, nog enkele dates. Na enkele maanden was er die eerste kus, een gevoel van thuiskomen, van intens gelukkig zijn. We hadden beiden al een hoop ellende meegemaakt in de liefde. En we hebben ook beiden kinderen. We zouden het rustig aan doen. Ondertussen zijn we een maand samen, en kunnen we elkaar niet meer missen! We kijken er al naar uit om samen oud te worden! Hij is mijn alles, en ik ben zijn prinsesje. Het leven is zoveel mooier sinds we elkaar hebben gevonden.
Petra en Nicolaï
Successverhaal van Nancy & Filip
Het is door mij dat mijn Filipke op een roze wolk zit. We hebben het schitterend samen. Ben zo gelukkig met hem en de kinderen. Het is niet altijd even makkelijk maar het gevoel zit zo goed en de kinderen komen zo goed overeen dat we niet meer zonder elkaar kunnen. We gaan nu binnenkort samenwonen. Ik ben jullie erg dankbaar dat ik deze man heb mogen leren kennen. Zou hem niet meer willen missen. En het is vooral dankzij Filip dat hij heeft gereageerd op mijn profiel.
Nancy & Filip

Zelf een succesverhaal melden?

Vertel ons je persoonlijke verhaal!